Hevoset Bastionissa - Suomen monipuolisin hevostapahtuma ikinä!

Hevoset Bastionissa toivottaa hyvää kesää Kanavamme siirtyy nyt kesälaitumille odottamaan Haminan kaupungin päätöstä tapahtuman jatkosta Suuren suuri kiitos kaikille mukana olleille, tapahtuman mahdollistaneille yhteistyökumppaneille, toimihenkilöille ja vapaaehtoisille!

 

             

Kuvat: Satu Pirinen photography


________________________________________________________________________________

Kaikkien aikojen ensimmäinen Hevoset Bastionissa -tapahtuma toteutuu 8.-12.6.2022. Hevoset Bastionissa on koko perheen iloinen kesätapahtuma, jossa riittää nähtävää ja koettavaa kaikenikäisille. Vaikka et tietäisi hevosista vielä mitään, tähän tapahtumaan kannattaa lähteä!

Pienet ponit ja suuret hevoset valloittavat ympyräkaupungin. Kaupunki täyttyy sadoista hevosista, mutta Hevoset Bastionissa -tapahtumassa vain keppihevosten on lupa villiintyä! Ohjelmassa on mm. ratsastuskilpailuja keskiviikosta sunnuntaihin, hevos- ja muita shownäytöksiä kahdella ohjelma-areenalla, kaksi expoaluetta, valloittava lasten ohjelma-alue Kesäpuistossa ja harvinaiset Cityravit aivan kaupungin keskustassa perjantaina ja lauantaina. Ympäri kaupunkia voit nauttia useista hevostaidenäyttelyistä tai kaupunginmuseon järjestämistä suomalaisen hevosen historiaan sukeltavista luennoista. Tapahtuma-alueelta löydät myös kotieläinpihan ja hevosvaunu sekä hevostyökonenäyttelyn.

Tämä tapahtuma kannattaa kokea koko perheen voimin. Ohjelma areenoilla jatkuu aamusta iltaan, voit liikkua tapahtumassa oman aikataulusi mukaan. Ohjelma-areenoille tarvitset pääsylipun, joka vaihdetaan lipunmyyntipisteessä rannekkeeseen. 

Bastionin areena

Ratsastuskilpailut ja osa shownäytöksistä toteutuu Bastionin areenalla (Raatihuoneenkatu 12). Keskiviikon ja torstain ratsastuskilpailuihin on vapaa pääsy – tervetuloa ihailemaan urheilullisia ratsuja! Bastionin areenalle tarvitset pääsylipun perjantaista sunnuntaihin. Tarkista ohjelma täältä.

Bastionin holvistoissa sinua odottaa upea Horse-expo.

Kadettikoulunkadun areena

Cityravit, koiraurheilunäytökset ja osa shownäytöksistä toteutuu Kadettikoulunkadun areenalla perjantaina ja lauantaina. Aivan kaupungin ytimessä sijaitsevalle Kadettikoulunkadun areenalle tarvitset pääsylipun. Tarkista ohjelma täältä.

Kaupungilla tapahtuu

Raatihuoneentori, Fredirikinkatu, Kesäpuisto ja RUK:n piha-alue ovat tapahtuman ilmaisalueita. Raatihuoneentorilla ja Fredrikinkadulla tapahtumakävijöitä palvelee artesaanitori, expo ja street food -piste.

Kesäpuiston (Fredrikinkatu 9) lastenalueella on tekemistä koko perheelle. Alueella on ihastuttava keppihevosareena, OP Kymenlaakson tarjoama keppihevostyöpaja, Ponskin puuhateltta, haliponeja sekä ponikärryajelua (maksullinen) ja talutusratsastusta (maksullinen).

RUK:n piha-alueelta löydät mm. Suomen vaunuhistoriallisen seuran vaununäyttelyn perjantaina ja lauantaina, Suomen työhevosseuran työhevoskoneiden näyttelyn, satula- ja valjasseppien työnäytöksiä ja sunnuntaina ihastuttavien shetlanninponien rotunäyttelyn. 

Tutustu tapahtuman ohjelmaan täällä. Hevoset Bastionissa -tapahtumaan on myynnissä lippuja rajoitetusti. Varmista paikkasi kesän kuumimmilla areenoilla ja lunasta lippusi osoitteessa lippu.fi. 

* Paikalta 15 löytyy myös RUK:n maneesi, jossa perjantaina on tarjolla Tutkittu tieto hevosen hyvinvoinnin puolesta – ammattiseminaari.


Yhteistyössä mukana

Black Horse.Harjun oppimiskeskus.  Radio Kaakko, Kotka 97,7, Kouvola 99,0 ja Lappeenranta 90,5.  Maaseudun tulevaisuus, mt hevoset.Suomen ratsastajainliitto. Hippos.  

Pin It on Pinterest

Share This