Suomen valloittavin ja monipuolisin hevostapahtuma Hevoset Bastionissa Haminassa jälleen kesällä 2023! 

 

Koko perheen iloinen tapahtuma kutsuu nauttimaan uljaista hevosista, huipputason hevosurheilusta ja ihastuttavista esityksistä, kun hevoset valloittavat maailmanluokan hevoskaupungin 7.-11.6.2023! Tule ja kohtaa hevoset kesän suurimmassa tapahtumassa Haminassa!

Hevoset Bastionissa esittelee innostavasti hevosurheilua ja siellä koko hevosala on monipuolisesti esillä: kärryt, vaunuhevoset, maaseudun koneet, näyttelyt, talutusratsastus, ponit, historialliset seurat. 

Tapahtuma pitää sisällään jännittäviä kouluratsastus- ja esteratsastuskilpailuja Bastionin areenalla sekä vauhdikkaat Cityravit aivan Haminan keskustassa. Huikeaa ohjelmaa on myös Harjun oppimiskeskuksessa – kenttäratsastuskilpailu ja kansainväliset, ihastusta herättävät vikellyskilpailut.  Harjun oppimiskeskus sijaitsee Virolahdella, vain noin 20  km päässä Haminan keskustasta.

Hevoset Bastionissa -tapahtuman aikana on paljon ilmaisohjelmaa koko perheelle. Kesäpuistosta löytyy lasten riemastuttava keppihevosareena ja siellä on monenlaista tekemistä askartelusta haliponien rapsutukseen pienimmillekin hevosten ystäville. Näe upeita hevosia myös katukuvassa! Tapahtumassa esittäytyy Suomen Vaunuhistoriallinen seura paraatissa, joka kulkee läpi Haminan. Sinebrychoffin ystävälliset Panimohevoset tulevat myös osaksi vaunukulkuetta ja kävelemään kärryjen kanssa kaupungilla. Kulttuurielämyksiä on luvassa kaiken ikäisille näyttelyiden, musiikin ja toiminnallisten työpajojen myötä.

Hevoset Bastionissa -tapahtumassa koetaan unohtumattomia elämyksiä ja vietetään aikaa Haminan ainutlaatuisesta miljööstä ja festivaalitunnelmasta nauttien! 

Voit päästä festivaalitunnelmaan jo nyt tutustumalla vuoden 2022 Hevoset Bastionissa -tapahtumassa kuvattuun videoon:

Lipunmyynti on alkanut – tutustu ikimuistoiseen tapahtumaohjelmaan ja osta lippusi Lippu.fi!

 

Muistathan antaa palautetta vierailustasi Hevoset Bastionissa -tapahtumassa!

 

 

Hevoset Bastionissa yhteistyökumppanit: Suomen ratsastajainliitto, Hippos, Biofarm, Harjun oppimiskeskus, Hamina festival town, Back on track, Maaseudun tulevaisuus, Hööks, Pohjola Vakuutus, Hevosurheilu.fi, Rudus, Hevoset, Kouvolan ravirata, Ylämaan Graniitti, Elisa, Auto-Suni, Haven, J-traiding, Cursor, Iff, Vapo, Suomenhevosliitto, Criollo hevosrehut, Roseprint.fi, Whalsten ja Haminan seurakunta, Welled.

Pin It on Pinterest

Share This