Hotellit ja hostellit

SpaHotel Hamina sijaitsee Haminan keskustassa, noin 10min kävelymatkan päässä Hamina Bastionilta. Majoituksen hintaan kuuluu sisänpääsy Linnoituksen uimahalliin & spahan.

THE Hotel sijaitsee aivan ympyräkatujen keskipisteessä. Hostel Jailhouse sijaitsee noin 10min kävelymatkan päässä Hamina Bastionilta. Wanha Veteraani on rauhanturvaamisen ja veteraanityön perinnekeskus, jonka edustalla voit yöpyä rauhanturvaajien autenttisessa konttimajoituksessa Haminan Kadettikoulunkadulla.

Hotellit ja hostellit - visithamina.fi

Maaseutumajoitus

Poitsilan kartanosta, lyhyen kävely- ja pyöräilymatkan päässä Haminan keskusta-alueelta löytyy majoitusta Hevoset Bastionissa -tapahtuman aikana. Metsäkylässä sijaitseva Metson majoitus ja Reitkallissa sijaitseva Villa Jaakkola tarjoavat maatilamajoitusta noin 15min ajomatkan päässä Haminan keskustasta.

Maaseutumajoitus - visithamina.fi

Mökit ja leirintäalueet

Haminasta löytyy kolme leirintäaluetta. Hamina Camping Pitkäthiekat sijaitsee upeissa merenrantamaisemissa, noin 6km päässä keskustasta. Haminan pohjoisosassa on sekä Mustanniemen leirintäalue että SF Purho Caravan.

Jos kaipaat rennompaa majoitusta mökeissä, tarjoaa Vimpa Island majoitusta noin 8km päässä keskustasta, meren rannalla.

Mökit ja leirintäalueet - visithamina.fi

Yksityismajoitus ja Airbnb

Majoituspaikat ovat suurten tapahtumien aikaan kovassa kysynnässä, joten tarjolla on myös yksityismajoitusta. Katso lisätietoja yksityismajoituksesta sekä Airbnb-majoituksesta.   

Yksityismajoitus - visithamina.fi

Huoneistot

Haminasta löytyy myös huoneistoja. Hamina City Apartments ja Hamina Bastion apartments sekä TheApartment tarjoavat majoitusta vuorokaudesta myös pidempiaikaiseen majoitukseen.

Huoneistot-visithamina.fi

Matkailuneuvonta

Haminan matkailuneuvontaa hoitaa SpaHotel Hamina ympäri vuoden. Voit kysyä lisätietoja niin majoituksesta kuin vinkkejä Hamina-lomalle sähköpostitse tai puhelimitse. Tutustu myös VisitHamina ja VisitKotkaHaminan verkkosivuihin.

Haminan matkailuneuvonta

Varaa majoitus ja aktiviteetteja Haminan seudulta

Katso lisää majoitusvaihtoehtoja Hamina-Kotkan seudulta. Varaa majoitus ja aktiviteetteja kätevästi VisitKotkaHaminan verkkokaupasta.

VisitKotkaHaminan verkkokauppa- varaa majoitus, aktiviteetteja tai valmis lomapaketti

Pin It on Pinterest

Share This