Hevoset Bastionissa on Haminassa 7.–11.6.2023 järjestettävä huikea ja monipuolinen hevostapahtuma. Tapahtuma on yhdistelmä huippu-urheilua, show-näytöksiä sekä valloittavaa hevostunnelmaa.

Hevoset ja ponit hurmaavat tapahtuma-areenoilla Hamina Bastionissa ja Haminan keskustassa. Hamina Bastionin areenalla järjestetään muun muassa  este- ja kouluratsastuskilpailuja, Harjun oppimiskeskuksessa voit ihastella hevosakrobatiaa kansallisten vikellyskisojen muodossa, seurata kansallisia kenttäratsastuskilpailuja Skara Eventing Powered by Hevoset Bastionissa sekä nauttia perheen pienimpien kanssa Haminan kesäpuistossa lastenalueen keppihevosradasta.

Hevoset Bastionissa tarjoaa ikimuistoisia kokemuksia myös ohjelma-areenoiden ulkopuolella. Voit muun muassa tutustua useisiin hevosaiheisiin näyttelyihin sekä Haminan kaupungin muihin näyttelyihin. 

Cityravit, Horse-expo tai ihan jotain muuta. Hevoset Bastionissa -tapahtumasta löydät valtavasti erilaista ohjelmaa. Tule, näe, koe ja ihastu Suomen monipuolisimpaan hevostapahtumaan!

 

Pin It on Pinterest

Share This