Kahvilat ja leipomot Haminassa

Haminasta löydät useita kahviloita ja leipomoita. Keskusta-alueella sijaitsee esimerkiksi Aitolahti Leipomo, Kahvila Varvara, Kahvila Huovila, Kahvila Kaneli ja Jaspis- kahvila.

Lue lisää kahviloista ja leipomoista

Ruokapaikat lounaalle ja illalliselle

Sushia saat Panda Sushi ja Wen-Jing-ravintoloista. Sujuvaa buffet-lounasta tarjoaa Lounashuone Kerho ja Haminan Seurahuone. Keitto- ja salaattilounasta tarjoilee Olohuone JaspisMon Ami– tarjoaa A´la cartea kellariravintolassa.

Tervasaarella, noin 20min kävelymatkan päässä Raatihuoneelta löytyy Taverna Tervanaru ja Rampsi Kitchen & Lounge. Pitkäthiekat- virkistys-ja leirintäalueella toimii kahvila-ravintola.

Ruokapaikat lounaalle ja illalliselle

Pikaruokaravintolat

Kauppatorin ympäristöstä ja Sibeliuskadulta löytyy useampi pikaruokapaikka, kuten Subway, Kotipizza, Hesburger, Social Burgerjoint.

Pikaruokapaikat

Terassit ja pubit

Lounashuone Kerhon yhteydessä on Viinibaari, Raatihuoneentorilla THEHotellin yhteydessä THEBar.  Kauppatorin ympäristössä sijaitsee useampi kesäterassi, kuten Hallinkulma, Jack-Up, ja Kompassi.

Merimaisemista pääset nauttimaan Tervasaarella, Taverna Tervanarulla ja Rampsi Kitchen & Loungessa. Pitkäthiekat- virkistysalueella Hamina Camping Pitkäthiekat- terassiravintolasta nautit myös merenrantamaisemista.

Pubit, terassit ja yökerhot

Pin It on Pinterest

Share This