Kahvilat ja leipomot Haminassa

Haminasta löydät useita kahviloita ja leipomoita. Keskusta-alueella sijaitsee esimerkiksi Aitolahti Leipomo, Kahvila Varvara, Kahvila Huovila, Kahvila Raatihuone ja Jaspis- kahvila. Toinen Leipä– leipomo sijaitsee Itäväylän ostoskeskuksessa.

 

Lue lisää kahviloista ja leipomoista

Ruokapaikat lounaalle ja illalliselle

Sushia saat Panda Sushi ravintolasta Fredrikinkadulta. Sujuvaa buffet-lounasta tarjoaa Lounashuone Kerho  Kadettikoulunkadulla ja Haminan Seurahuone  Pikkuypyräkadulla. Keitto- ja salaattilounasta tarjoilee Olohuone- kahvila Jaspis kesäpuiston kupeessa.

Tervasaarella merenrantamaisemissa, noin 20min kävelymatkan päässä Raatihuoneelta löytyy Taverna Tervanaru ja Rampsi Kitchen & Lounge. Pitkäthiekat- virkistys-ja leirintäalueella toimii kahvila-ravintola, jonka terassilta on myös merinäköala.

Ruokapaikat lounaalle ja illalliselle

Pikaruokaravintolat

Kauppatorin ympäristöstä ja Sibeliuskadulta löytyy useampi pikaruokapaikka, kuten Subway, Kotipizza  ja Hesburger. 

Pikaruokapaikat

Terassit ja pubit

Lounashuone Kerhon yhteydessä on Viinibaari, Raatihuoneentorilla THEHotellin yhteydessä THEBar.  Kauppatorin ympäristössä sijaitsee useampi kesäterassi, kuten Hallinkulma, Jack-Up, ja Kompassi.

Merimaisemista pääset nauttimaan Tervasaarella, Taverna Tervanarulla ja Rampsi Kitchen & Loungessa. Pitkäthiekat- virkistysalueella Hamina Camping Pitkäthiekat– terassiravintolasta nautit myös merenrantamaisemista.

Pubit, terassit ja yökerhot

Pin It on Pinterest

Share This