Kahvilat Haminassa

Haminasta löydät useita viihtyisiä kahviloita. Kahvila-konditoria Huovilasta saa tapahtuman kunniaksi leivottuja herkullisia HB-leivoksia, Kahvila Raatihuoneen aurinkoisella terassilla voit nauttia lounasta ja vaikka kuplavohveleita! Kahvila-olohuone Jaspis Kesäpuiston kupeessa on tunnettu mm. keitoistaan.

Istahda Haminan Kauppatorille Kahvila Troikkaan kahvikupposelle ja makealle tai suolaiselle makupalalle, tai ihan torin läheisyydessä sijaitsevaan Cafe Varvaraan tai  Kahvila Söpösiiliin!

 

 

Lue lisää kahviloista ja leipomoista

Ruokapaikat lounaalle ja illalliselle

Sushia saat Panda Sushi -ravintolasta Fredrikinkadulta. Sujuvaa buffet-lounasta tarjoaa Lounashuone Kerho  Kadettikoulunkadulla. Keitto- ja salaattilounasta tarjoilee Kahvila-olohuone Jaspis Kesäpuiston kupeessa. MonAmi À la carte ravintola sijaitsee Raatihuoneentorilla.

Tervasaarella merenrantamaisemissa, noin 20min kävelymatkan päässä Raatihuoneelta löytyy Taverna Tervanaru ja Rampsi Kitchen & Lounge. Pitkäthiekat virkistys-ja leirintäalueella toimii kahvila-ravintola, jonka terassilta on myös hieno merinäköala.

Ruokapaikat lounaalle ja illalliselle

Pikaruokaravintolat

Kauppatorin ympäristöstä ja Sibeliuskadulta löytyy useampi pikaruokapaikka, kuten Subway, Kotipizza  ja Hesburger. Ruokavaunuja ja itämaisia herkkuja löytyy Haminan kauppatorin myyntivaunuista! Pizza-paikkoja on myös useampi keskusta-alueella, kuten Iso-Ympyräkadulla  Fati, Kaivokadulla Haminan Pizza & Kebab sekä Kadettikoulunkadulla Titanic-pizzeria.  Kauppatorin grilli sekä bussiaseman vieressä oleva Haminan autogrilli tarjoavat grilliruokaa iltamyöhään!

Pikaruokapaikat

Terassit ja pubit

Lounashuone Kerhon yhteydessä on Viinibaari, Kadettikoulunkadulla. Raatihuoneentorilla kesäpäivistä voi viettää Kahvila Raatihuoneen tai ravintola MonAmin terrasseilla. Kauppatorin ympäristössä sijaitsee myös kesäterasseja, kuten Hallinkulma ja Jack-Up.

Merimaisemista pääset nauttimaan Tervasaarella, Taverna Tervanarussa ja Rampsi Kitchen & Loungessa. Pitkäthiekat virkistysalueella Hamina Camping Pitkäthiekat –terassiravintolassa nautit myös merenrantamaisemista.

Pubit, terassit ja yökerhot

Ruokateltat ja pop up ravintolat tapahtuman aikana

Tapahtuman aikana pe-su

Raatihuoneentori

Fredrikinkatu

  • Horseman Streetfood: street food -tyyliset annokset sekä maukkaat virvokkeet (Kesäpuiston kulmalla)
  • Candyteam lakritsamyynti (Kesäpuiston kulmalla)

Pin It on Pinterest

Share This