LIPUT

Tapahtumassa on paljon ilmaisohjelmaa kaikenikäisille. Perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina Hamina Bastioniin areena on pääsymaksullinen. Osta lippusi ja pääset nauttimaan jännittävistä kilpailuista ja ohjelmasta Bastion areenalla!  

Liput Hevoset Bastionissa -tapahtumaan ovat osoitteessa Lippu.fi. 

Lippuja voi ostaa myös R-Kioskeista kautta maan ja seuraavista lipunmyyntipisteistä Haminassa:

  • K-Supermarket Kanuuna, Sibeliuskatu 27, Hamina
  • R-Kioskit: Kaivokatu 10, Pikkuympyräkatu 14 ja Helsingintie 1, Hamina
  • Tapahtuman aikana lipunmyyntipiste on Hamina Bastioni areenan sisäänkäynnin luona sekä Raatihuoneentorilla. Lipunmyynti avoinna pe-su. Lipunmyynti aukeaa 30 min ennen Hamina Bastionin aukeamista.

Lippujen hinta

Lippuhinnasto ja lisätietoa lipuista on täällä.

OHJELMA

Hevoset Bastionissa -tapahtuman monipuolisen ohjelman ja tiedot päiväkohtaisista aikatauluista löydät täältä!

TAPAHTUMAN ALUEKARTTA

Hevoset Bastionissa -festivaalialueen kartta löytyy tästä. 

SAAPUMISOHJEET

Hamina on viehättävä, noin 20 000 asukkaan maailmanluokan pikkukaupunki Kaakkois-Suomessa, Suomenlahden rannalla. Haminaan pääsee helposti autolla, julkisella liikenteellä, veneellä ja pyörällä. 

Keskustassa kaikki on lähellä ja Hevoset Bastionissa tapahtuma-alueet ovat vain lyhyen kävelyetäisyyden päässä toisistaan!

Saapumisohjeet tapahtumaan löydät täältä.

Haminan alueella toimivia takseja:

  • Kymenlaakson taksi 0100 87 227
  • Taksipalvelu Kotiranta & Lepistö Oy  040-938 1100
  • Taksiparoni 05 460 5000
  • Liinamaa taksipalvelut 05 344 7300
  • Liinamaa tilausajot ja retket 0400 633 633

INFOPISTE

Tapahtuman infopiste löytyy Haminan kesäinfopisteestä, Raatihuoneentori 14.

LÖYTÖTAVARAT

Tapahtuma-alueelta löydetyt löytötavarat toimitetaan Haminan kesäinfopisteeseen (Raatihuoneentori 14). Löydetystä arvotavarasta tai nimetystä omaisuudesta tehdään kuulutus. Noutamattomat löytötavarat toimitetaan viikon sisällä Haminan löytötavaratoimistoon asiakaspalvelupiste Rinkeliin (Puistokatu 2, poliisiaseman vieressä).

Toimitathan löytämäsi tavarat tapahtuman infopisteeseen.

ESTEETTÖMYYS

Pysäköinti

Haminan kaupungissa löytyy invapysäköintipaikkoja Kaupungintalon vierestä ja Kauppatorin laidalta Puistokadun varrella. Hamina Bastionin areenan invapysäköinti sijaitsee Isoympyräkadun ja Rauhankadun risteyksessä, osoitteessa Rauhankatu 8.

Hamina Bastionin areena ja katsomo

Hamina Bastioniin on esteetön kulku areenalle pääsisäänkäynnin kautta, tarvittaessa avustettuna. Hamina Bastionin areenalla on invakatsomot. Avustaja pääsee avustettavan kanssa ilmaiseksi alueelle. Palvelu on tarkoitettu henkilöille, joilla on vammaiskortti ja kortissa A-merkintä.

Esteettömät WC:t

Hamina Bastionin areenalla esteettömät wc-tilat löytyvät areenan molemmista päistä sekä ravintolatilan päädystä. Lisäksi areenalla on esteetön Bajamaja inva WC. 

Esteetön WC löytyy myös vanhan sotilaskodin piha-alueelta, Kadettikoulunkadun lähistöltä.

Esteettömiä kahviloita, ravintoloita ja vierailukohteita Haminassa

Löydä tietoa täällä.

EXPOT

Pistäydy festivaaliviikonloppuna expoihin! Nappaa sieltä mukaasi tuliaiset ja tarvikkeet laajasta valikoimasta. Löydä paikan päällä herkullista syötävää ruokatorilta kierrellessäsi hevoskaupungin ainutlaatuisessa miljöössä. 

Hevostarvike-expo Bastionin holvistossa

Hamina Bastionin holvistossa on upea Horse Expo. Exposta löydät hyvän valikoiman tarvikkeita ja lahjoja ratsastuksen ystäville ja hevosista kiinnostuneille.

Horse Expo on avoinna keskiviikosta sunnuntaihin 7.–11.6. Expon aukioloajat seuraavat kilpailuiden aikatauluja.

Kaupunki-expo

Haminan keskusta-alue, muun muassa Raatihuoneentori ja Fredrikinkatu, muuntautuvat Hevoset Bastionissa tapahtuman ajaksi kävelykaduksi ja Kaupunki-expo alueeksi. Kaupunki-expoon sisältyy ruokatori. 

Kaupunki-expo on avoinna perjantaista sunnuntaihin 9.–11.6. Aukioloajat pe klo 12-18, la klo 10-18 ja su klo 10-17.

Lisää tietoa expoista täällä. 

KOIRAT HEVOSET BASTIONISSA -TAPAHTUMASSA

Koirien tuominen tapahtumaan on sallittu jokaisen koiranomistajan oman harkinnan mukaan. Tietoa lemmikkiystävällisistä kohteista Haminassa täällä. 

JUOMIEN TUOMINEN TAPAHTUMA-ALUEELLE   

Tapahtuman anniskelualueille Bastionissa on omien juomien tuominen kielletty. Vesipisteitä on tapahtumassa sekä Bastionissa, Raatihuoneentorilla että Kesäpuistossa.

TUPAKOINTI

Tupakointi on sallittu merkityillä tupakointipaikoilla.

SOME 

Seuraa meitä somessa!

Instagramissa:@hevosetbastionissa

Facebookissa: facebook.com/hevosetbastionissa

Muista tägätä meidät:

#hevosetbastionissa #HB2023 #hurmaannuhevosista #maailmanluokanhevoskaupunki #maailmanluokanpikkukaupunki #maailmanluokanhamina

Muistathan antaa palautetta vierailustasi Hevoset Bastionissa -tapahtumassa!

Hevoset Bastionissa yhteistyökumppanit: Suomen ratsastajainliitto, Hippos, Biofarm, Harjun oppimiskeskus, Hamina festival town, Back on track, Maaseudun tulevaisuus, Hööks, Pohjola Vakuutus, Hevosurheilu.fi, Rudus, Hevoset, Kouvolan ravirata, Ylämaan Graniitti, Elisa, Auto-Suni, Haven, J-traiding, Cursor, Iff, Vapo, Suomenhevosliitto, Criollo hevosrehut, Roseprint.fi, Whalsten ja Haminan seurakunta, Welled. 

Pin It on Pinterest

Share This