Hevoset Bastionissa - vapaaehtoisten toimihenkilöiden ilmoittautuminen

Hevoset palaavat maailmanluokan pikkukaupunkiin, Haminaan 8.-12.6.2022

Sähköisellä lomakkeella voit ilmoittaa sitovan kiinnostuksesi tulla mukaan tekemään maailman ensimmäistä Hevoset Bastionissa -tapahtumaa. Hevoset Bastionissa -tapahtuma tarjoaa tekijöilleen monipuolisia ja erilaisia tehtäviä. Vapaaehtoisena pääset näköalapaikalta seuraamaan ja osallistumaan suurtapahtuman tekemiseen yhdessä tapahtumatuotannon ammattilaisten kanssa. Vapaaehtoisille järjestämme huippuporukan ja ikimuistoisten elämysten lisäksi koulutuksen, toimihenkilövaatteen, ruokailut ja tarvittaessa leirimajoituksen.

Suurin osa tehtävistä ei edellytä aiempaa kokemusta. Liikenteenohjaus, järjestyksenvalvonta ja vartiointitehtävät edellyttävät alan koulutuksen, jonka järjestämme tarvittaessa (osaamista ja/tai aiempaa kokemusta).

HB-toimihenkilöiden on tapahtumahetkellä oltava täysi-ikäisiä. Tätä nuoremmat voivat työskennellä huoltajansa vastuulla ja ohjauksessa samassa ryhmässä.

Tervetuloa mukaan!

Kysy lisää:
Vapaaehtoistyön päällikkö
Virpi Nordblad
p. 050 502 3667
virpinordblad@gmail.com

Virpi kävi Radio Kaakon haastettelussa perjantaina 6.5.2022. Voit kuunnella Virpin haastattelun ja lämpöisen mukaan kutsun tästä:

Pin It on Pinterest

Share This