Tervetuloa Haminaan, maailmanluokan hevoskaupunkiin!

Hevoset Bastionissa -tapahtuman aikana maailmanluokan pikkukaupunki muuttuu maailmanluokan hevoskaupungiksi. Hevoset ovat aina kuuluneet Haminan historiaan, onhan kaupunki vanha varuskuntakaupunki.  Tapahtumaviikolla kaupungissa on paljon nähtävää ja oheisohjelmaa. Tutustu vierailullasi myös Haminan ihastuttaviin kyliin ja naapurikuntiin! Lataa  Kotka_Hamina_Loviisa_seutukartta.

Lämpimästi tervetuloa hevoskaupunki Haminaan!

Näe & koe

Majoitu mutkattomasti

Haminasta löydät majoitusvaihtoehtoja hotelleista leirintäalueisiin ja avonvankilan hostellista maaseudun aittamajoitukseen.

Majoituskohteet

Haminan ravintolamaailma

Hamina tarjoaa ruokailumahdollisuuksia buffet-ravintoloissa, pikaruokaravintoloissa, kuin myös merenrantaravintoloista. Voi nauttia kellariravintolan tunnelmasta illallisen merkeissä tai hakea ruuan kätevästi mukaasi. Katso ravintolat ja kahvilat Haminan kartalla. Lataa Haminan keskustakartta.

Syö & juo

Aktiviteetteja koko perheelle

Hamina on maailmanluokan kulttuuri- ja luontomatkakohde koko perheelle. Osallistu opastetulle kävelykierrokselle, hyppää mukaan veneretkelle ja vieraile myös Haminan maaseutukohteissa. Pulahda poreisiin Linnoituksen uimahallissa tai hae viilennystä kesäpäivän viettoon kaupungin uimarannoilta.

Tutustu Haminan aktiviteetteihin

Shoppaile historiallisissa kauppakartanoissa

Hamina on historiallinen ja kansainvälinen kauppakaupunki, jonka pikkuputiikeissa saat yksilöllistä palvelua, inspiroidut ja teet mainioita löytöjä! Keskustan kaupoista löydät niin matkamuistoja, vaatteita, taidelasia, vaatteita kuin käsitöitä. Katso kaupat  Haminan keskustakartalla. 

Shoppaile

Saapuminen Haminaan

Haminaan saavut kätevästi bussilla, veneellä, omalla autolla, hevosella ja vaikka pyörällä. Ajoaika henkilöautolla Helsingistä Haminaan on alle kaksi tuntia, Lappeenrannasta tunti. Kotkaan on Kouvolasta junayhteys ja lähiliikenteen kyydissä pääset kulkemaan kätevästi Hamina-Kotka väliä.

Lue lisää saapumisesta Haminaan

Lemmikki mukaan Hamina-lomalle

Maailmanluokan pikkukaupunki Hamina toivottaa lemmikit tervetulleeksi! Lue lisää vinkkejä lemmikin kanssa Haminaan matkustamiseen.

Lemmikin kanssa Haminassa

Kohti kestävää matkailua

Matkailussa ja sen kehittämisessä on tavoitteena kestävä matkailu. Sen saavuttamiseksi tarvitsemme vastuullisia arjen tekoja niin kaupungin organisaatiossa, tapahtumien järjestämisessä, sekä sidosryhmien kanssa työskentelyssä.

Myös sinä tapahtumakävijänä ja matkailijana voit tehdä vastuullisia valintoja vierailusi aikana.

Vinkit vastuullisiin tekoihin

Matkailuinfo

Matkailuneuvontaa hoitaa läpivuoden SpaHotel Hamina, Sibeliuskadulla. Voit soittaa tai lähettää sähköpostia heille kaikkiin matkailuun liittyvissä kysymyksissä. Tutustu myös VisitHaminan ja VisitKotkaHaminan verkkosivuihin.

Matkailuneuvonta

Varaa majoitus ja aktiviteetteja

Suunnittele ja varaa Hamina-lomasi kätevästi VisitKotkaHaminan verkkokaupasta. Voit suunnitella lomasi omaan aikatauluun sopivaksi tai varata valmiin lomapaketin.

Tervetuloa Haminaan- maailmanluokan pikkukaupunkiin!

Varaa matkasi Haminaan

Pin It on Pinterest

Share This