Hevoset Bastionissa -tapahtuman ohjelmat toteutuvat kahdella areenalla. Lippuja on myynnissä rajallinen määrä, varmista paikkasi ja hanki oma lippusi nyt. Lippu vaihdetaan rannekkeeseen tapahtuman lipunmyyntipisteellä. Lippuvaihtoehtoina on areenakohtainen Bastionin tai Kadettikoulunkadun areenalippu, molemmille areenoille pääsyn antava päivälippu tai koko tapahtuman kattava passi. Areena- tai päiväkohtainen perhelippu sisältää pääsyn kahdelle aikuiselle ja kahdelle juniorille (12-18-vuotiaat).

Varmista paikkasi ostamalla lippu ennakkoon

Liput voit ostaa ennakkoon lippu.fi/hevoset-bastionissa.

Lippu.fi:n lipunmyyntipisteet Haminassa

K-Supermarket Kanuuna
Sibeliuskatu 27

Maksuvälineet: Maksukortit: Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, Osuuspankki, SP/POP, S-Pankki, Ålandsbanken, American Express, Diners, Eurocard, Mastercard, Visa, Visa Electron sekä Lippupisteen lahjakortti, Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit sekä Smartumin kortti.

R-kioskit
Kaivokatu 10, Pikkuympyräkatu 14 ja Helsingintie 1

Maksuvälineet: Käteinen, pankkikortti, debit- ja credit-kortit (Visa Electron/Maestro, Visa, Eurocard/Mastercard, OK), Edenred-kortti, EazyBreak, Smartum Saldo Mobiili ja ePassi. R-kioskeilla ei voi maksaa lahjakorteilla.

Lipunmyynti tapahtuma-alueella

Tapahtuma-alueelta löytyy kaksi lipunmyyntikojua, toinen Bastionin portilta ja toinen Raatihuoneentorilta.

Perjantiana ja lauantaina lipunmyynti käynnistyy 30 minuuttia ennen ensimmäisen ohjelman alkamista ja päättyy noin klo 19.

Sunnuntaina lipunmyynti käynnistyy 30 minuuttia ennen ensimmäisen ohjelman alkamista ja päättyy noin klo 15.30.

Millainen lippu?

keskiviikko 8.6. ja torstai 9.6.
Tapahtuma-alueille on vapaa pääsy.

perjantai 10.6.
Tarvitset erillisen pääsylipun sekä Bastionin areenalle että Kadettikoulun areenalle tai päivälipun, jolla pääset molemmille tapahtuma-areenoille.
Liput ovat myynnissä täällä.


lauantai 11.6.
Tarvitset erillisen pääsylipun sekä Bastionin areenalle että Kadettikoulun areenalle tai päivälipun, jolla pääset molemmille tapahtuma-areenoille.
Liput ovat myynnissä täällä.

sunnuntai 12.6.
Tarvitset pääsylipun Bastionin areenalle.
Liput ovat myynnissä täällä.


Instagram-logo. Facebook-logo.

 

Pin It on Pinterest

Share This