Areenan portit avautuvat klo 11.45.

klo 12

Vaunuparaati

Paraatia tähdittävät Suomen vaunuhistoriallisen seuran valjakot, toteutuksessa mukana Haminan Hywät Asukkaat.

Suomenhevonen ennen ja nyt

Nykyhevoset esittelevät vanhoja peltotyökoneita kylvökoneesta heinäharavaan. Yhteistyössä Suomen Työhevosseura.

 

klo 13-17

Koirat areenalla!

Vauhdikasta koiraurheilua eri lajeissa yhteistyössä Hyvänmielen Koirakeskus, Kotkan Koiraystäväin Seura ry, Lemmikkitarvike OnniPet ja Eläinkoulutus TAiTO.

klo 17.30

Cityravit – vauhtia ja jännitystä Haminan ympyräkaupungin ytimessä

Cityravit järjestetään kolmannen kerran Suomessa. Haminan kaupungin ydinkeskustassa sijaitseva Kadettikoulunkatu muuntuu hiekalla ja kivituhkalla päällystetyksi raviradaksi. Yleisö pääsee jännittämään vauhdikasta knock out -kilpailua aivan kadun varteen ja kannustamaan oman suosikkinsa parhaaseen suoritukseen!

Cityravit – ponit

B-ponien Finntack Cityravit -lähtö, vauhdikkaiden ponien rattailla 12-vuotiaita ja vanhempia ohjastajia. Yhteistyössä Suomen Hippos ry ja Suomen Poniraviyhdistys ry.

Cityravit – monté

Lämminveristen ravihevosten urheilullinen Radio Kaakko monté -lähtö. Montéssa eli raviratsastuksessa kilpaillaan ratsain raviurheilun säännöillä. Monté vaatii ohjastajalta rautaista kuntoa, sillä laji on ratsastajalle erittäin fyysinen.

Yhteistyössä Suomen Hippos ry ja Suomen Montéohjastajat ry

Suomenhevosten Cityravit

Suomenhevosravurit Kadettikoulunkadun areenalla vauhdikkaassa Maaseudun Tulevaisuus Cityravit -lähdössä. Koe raviurheilun jännitys ja tunnelma ainutlaatuisissa olosuhteissa!

Yhteistyössä Suomen Hippos ry ja Suomen Ravivalmentajat ry.


Päivän arvioitu päättymisaika klo 21.00

Ilmoitetut ohjelma-aikataulut ovat arvioaikatauluja ja tarkentuvat koirakilpailujen ilmoittautumisajan päätyttyä. Muutokset aikatauluihin ovat mahdollisia.

Haminan kaupunki pidättää oikeudet ohjelma- ja aikataulumuutoksiin.

Pin It on Pinterest

Share This