Haminan seudulla on tapahtumaviikolla paljon oheisohjelmaa! Välimatkat Kymenlaaksossa ovat lyhyitä, joten päivän aikana ehdit kokemaan Hevoset Bastionissa -tapahtuman lisäksi myös useita muita tapahtumia Haminan seudulla. Päivitämme sivua oheisohjelmien varmistuttua.

Aholafarmin villiyrttibrunssi la 11.6.2022 Kitulassa

Lähde tapahtumaviikon lauantaina lähiruokavilliyrtttibrunssille Haminan Kitulassa, noin 20 min päähän Aholafarmin Latopirttiin. Idyllisessä entisessä heinäladossa Haminan maaseutumaisemissa brunssikattauksia on lauantaina 11.6. kolme: klo 10, 11 ja 12. Hinta: aikuiset 24,90€, lapset alle 12v. 12€, (alle 6v. veloituksetta), sis. alv 14%.

Tutustu lauantain villiyrttibrunssimenuun. 

Varaukset ja Aholafarmin verkkokaupasta tai Visit Kotka-Haminan verkkokaupasta. 

Villiyrttibrunssi Aholafarmilla la 11.6.

 

Reitkallin Riihikahvila Villa Jaakkolassa

Haminan Reitkallissa, noin 15 min ajomatkan päässä Haminan keskustasta sijaitsee herttainen Villa Jaakkolan tila, joka tarjoaa majoitusta niin aitoissa kuin omakotitalossa. Pihapiirin tunnelmallinen Riihikahvila on tunnettu letuistaan ja tarjoaa monipuolista ohjelmaa tapahtumaviikolla. Lisätietoa ja tarkemmat aukioloajat löytyvät Villa Jaakkolan ajankohtaista- sivuita. Villa Jaakkolaan voit saapua kätevästi omalla autolla tai vaikka pyöräillä kaupunkipyörällä Haminan keskustasta. Villa Jaakkolassa järjestetään myös keppihevoskilpailut torstaina 9.6. klo 11-15. Lisätietoja Villa Jaakkolan verkkosivuilta. 

 

Irkkumusiikkia Tervasaarella Tarverna Tervanarussa

Lähde nauttimaan merellisistä maisemista Haminan keskustan tuntumaan Tervasaaren virkistysalueelle. Kävelymatkaa Hevoset Bastionissa tapahtuma-alueelta on noin kilometri. Taverna Tervanarussa jammaillaan irkkumusiikin parissa, kun trubaduuri Eric Lappalainen viihdyttää ravintolan terassilla sekä perjantaina että lauantaina. Samalla voit nauttia vaikkapa tunnettuja Tervanarun burgereita. 

Lisätietoja Taverna Tervanarusta. 

Tervanaru on kuuluisa burgereistaan

 

 

Vieraile Merikeinun alpakkatilalla Haminan Husulassa 

Lauantaina 11.6. on mahdollista vierailla Merikeinun alpakkatilalla ja tavata vaikka ihastuttavat Carlos ja Fanny! Lisäksi tilalla on vuohia ja kaneja, joten istahda vaikka riippukeinuun ja ihmettele tilan elämää. Tilavierailu sopii koko perheelle! Merikeinu sijaitsee Haminan Husulassa noin 6km päässä keskustasta. 

Lisätietoa: Merikeinu ja paikkavaraukset verkkokaupasta

Merikeinun alpakkatila Husulassa

 

Harjun oppimiskeskus & Bunkkerimuseo Virolahti

Lähde tutustumaan naapurinkunta Virolahteen! Vieraile Salpalinjan varrella olevassa Bunkkerimuseossa tai vieraile Harjun oppimiskeskuksessa ja Hevosajoneuvomuseo Kiessissä. Ohjattuja tutustumiskierroksia tarjotaan tapahtumaviikolla Harjun Oppimiskeskuksen Aktiivipihatossa – ajankohdat julkaistaan myöhemmin. Tiesithän että Haminassa on hevoslukiolinja yhteistyössä Harjun oppimiskeskuksen kanssa? 

Lisätietoja: Harjun oppimiskeskus

Lisätietoa: Virolahden Bunkkerimuseo

Kiessikahvila, Harjun oppimiskeskus

 

Hamina Day- Golfkisa  Virojoen golfkentällä la 11.6.

Tapahtumaviikon lauantaina, lähellä Haminaa- Virojoen kupeessa sijaitsee yksi Suomen upeimmista 9 väylän golfkentistä. Lauantain 11.6. Hamina Day- golfkisassa kilpailumaksu & kierros maksaa 20€. Muutkin kuin golfarit ovat tervetulleita tutustumaan lajiin ja Kaakon Golfiin. Caddie-kahvilassa on hyvä mahdollisuus nauttia virvokkeita, kahvia ja vaikkapa kevyttä kesälounasta. Kahvilaterassin edustalla voi kukin hio puttejaan suurella harjoitusviheriöllä.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Kaakongolf.fi tai soittamalla caddiemasterille

Kaakon Golf sijaitsee Virolahdella

 

Lataa Haminan ja seudun kartat ja tutustu Kymenlaakson seutuun!

Kotka_Hamina_Loviisa_Seutukartta

Hamina keskustakartta

Tutustu lisää seudun karttoihin VisitKotkaHaminan verkkosivuilta!

 

Ohjelmisto päivittyy – alueen hevosyrittäjä ja ratsastusseura tai yhdistys, voit ilmoittaa kiinnostuksestasi festivaaliviikon ohjelmajärjestäjäksi: suvi.louhelainen@hamina.fi. Tutkitaan yhteistyömahdollisuuksia yhdessä.

Pin It on Pinterest

Share This