Hevoset Bastionissa 2023

Suomen monipuolisin hevostapahtuma ikinä!

 

7.6. KESKIVIIKKO | ILMAINEN SISÄÄNPÄÄSY
Hamina Bastionin areenalla saamme nauttia ratsastuskilpailuista ja tutustua Bastionin alueella auki olevaan Horse Expoon!

8.6. TORSTAI | ILMAINEN SISÄÄNPÄÄSY
Hamina Bastionin areenalla saamme keskiviikon tapaan nauttia ratsastuskilpailuista sekä Harjun oppimiskeskuksessa järjestettävistä kansallisista kenttäratsastus kilpailuista Skara powered by Hevoset Bastionissa. Tutustu myös Bastionin alueella auki olevaan Horse Expoon!

9.6. PERJANTAI | Hamina Bastioni areena pääsymaksullinen!
Hamina Bastionin areenalla järjestetään esteratsastuksen Pohjola-sarjan kauden 2023 avauskilpailu ja kouluratsastusta. Harjun Oppimiskeskuksessa järjestettävät kansalliset kenttäkilpailut Skara powered by Hevoset Bastionissa jatkuvat ja näemme kansainvälistä taituruutta kansainvälisten vikellyskilpailujen merkeissä. Tutustu myös Bastionin alueella auki olevaan Horse Expoon!

Perjantaina avaamme Haminan keskustassa sijaitsevan Kesäpuiston lastenalueen, jossa pääsee muun muassa osallistumaan keppihevospajaan, talutusratsastukseen ja kokeilemaan keppihevosratoja. Myös hevosaiheiset taide- ja valokuvanäyttelyt aukeavat Haminan keskustan alueella. Tutustu myös Kaupunki-expoon Haminan keskustassa.

10.6. LAUANTAI | Hamina Bastion Areena pääsymaksullinen!
Hamina Bastionin areenalla järjestetään esteratsastuksen Pohjola-sarjan kauden 2023 avauskilpailu ja kouluratsastuksen kür. Harjun Oppimiskeskuksessa jatkuvat kansainväliset vikellyskilpailut ja Hamina Bastionin alueella on edellisten päivien tapaan auki Horse Expo!

Haminan keskustassa sijaitseva Kesäpuiston lastenalue on auki, jossa pääsee muun muassa osallistumaan keppihevospajaan, talutusratsastukseen ja kokeilemaan keppihevosratoja. Hevosaiheiset taide- ja valokuvanäyttelyt ovat auki Haminan keskustan alueella.  Tutustu myös Kaupunki-expoon Haminan keskustassa.

11.6. SUNNUNTAI | Hamina Bastion Areena pääsymaksullinen!
Hamina Bastionin areenalla järjestetään esteratsastuksen Pohjola-sarjan kauden 2023 avauskilpailu, suomenhevosten kouluratsastuksen kür ja show-esitys! Sunnuntaina pääsemme myös ravihuumaan, kun cityravit starttaavat sisältäen mm. Suomenhevosten ja lämminveristen lähdöt sekä montè lähdön. Harjun Oppimiskeskuksessa jatkuvat kansainväliset vikellyskilpailut ja Hamina Bastionin alueella on edellisten päivien tapaan auki Horse Expo!

Haminan keskustassa sijaitseva Kesäpuiston lastenalue on auki, jossa pääsee muun muassa osallistumaan keppihevospajaan, talutusratsastukseen ja kokeilemaan keppihevosratoja. Hevosaiheiset taide- ja valokuvanäyttelyt ovat auki Haminan keskustan alueella.  Tutustu myös Kaupunki-expoon Haminan keskustassa.

Tutustu Hevoset Bastionissa -tapahtuman aikaan myös muihin Haminan näyttelyihin, muun muassa Kirjastogalleriassa ja Galleria Ruutikellarissa sekä käy katsomassa perjantaina 9.6. avautuvaa Suomen parhaat luontokuvat näyttelyä Haminan Raatihuoneella. Lisätietoa Haminan muista tapahtumista: haminafestivals.fi

Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin! Ohjelmaa myös täydennetään ja tarkennetaan kevään mittaan, joten pysythän kuulolla!

Pin It on Pinterest

Share This